Thai massage vestsjælland tao tantra københavn

nogen udløsning, i stedet vil du opleve hvordan massøren hjælper dig til at sprede al din energi, så hele din krop bliver sanseligt vækket og levende. Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet. Jeg smed tøjet - det er muligt at tage et bad inden hvis man vil - men havde klaret dette hjemmefra. Jeanette lukkede mig ind og vi fik en snak. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Inden massagen starter er der tid til at sidde og snakke lidt og stille spørgsmål.

Thai massage vestsjælland tao tantra københavn - Tantramassage

Du vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele din krop og hele dit sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter dig. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Du tager også et bad for at være helt varm, afslappet og ren inden I starter vi har sæbe og håndklæder til rådighed.

Videos

The Tao Of Touch.

Thai massage vestsjælland tao tantra københavn - SoulBliss

Tantra hameln sex treff seiten 786
Coop mobil startpakke valby escort 332
Se og hør online frække ældre damer 97
Massage sex århus massage moden kvinde Swingerclub niederlande nymphomanin sucht mann
Legeland horsens åbningstider bdsm historier 588
thai massage vestsjælland tao tantra københavn Du vil også opleve hvordan det at være fuldstændigt modtagende lærer dig at opleve det universelt feminine i alle kvinder på en helt ny måde, der kommer dig til gavn i din hverdag i dit møde med kvinderne i dit liv og derfor er det. Jeanette og jeg snakker lidt om oplevelsen og så bliver jeg sendt i bad. Du vil opleve i massagen at din erotiske energi bliver vækket på en måde der løfter den og fordeler den så du kan modtage intens nydelse og opleve intens lyst uden at bølgen knækker og du får udløsning. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Der hvor andre taler om happy ending tror vi på never-ending happiness. Pakke 1, denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2 timer. . Vores tantramassage bygger på sexuel kontinens som er vejen til beherskelse af den erotiske energi og dermed også er vejen til uendelig ekstase. Du vil dermed også opleve en langt større selvtillid som mand, og en få en følelse af virilitet, gennemslagskraft og styrke på alle områder af livet. På den måde kan du med tiden lære at blive multiorgastisk og opleve at hele kroppen kan opleve samme orgastiske intensitet som man normalt kun oplever omkring kønnet.

Kommentarer (1)

  1. thai massage vestsjælland tao tantra københavn siger:

    Mandag sidste uge besøgte jeg, tantramassage. Fik jeg 2 timers taotantra massage.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *