Danske massagepiger uafhængige demokrater

danske massagepiger uafhængige demokrater

jage millioner af mennesker på flugt. Alligevel tuder DI og Dansk Arbejdsgiverforening os gang på gang ørerne fulde med, at vi behøver arbejdskraft fra udlandet. Mens syv ud af ti danskere er blevet fattigere i løbet af de seneste ti år, er tre ud af ti blevet rigere. Det har fagforeningerne herhjemme spændt ben for og hvorfor mon? Problematikken vedrørende arbejdets frie bevægelighed og den deraf følgende løndumping kunne løses med et snuptag efter norsk forbillede. Valget i 2001 var i øvrigt et indvandringsstop-valg, hvor Fogh sagde, at Nyrup-regeringens vej var en perspektivløs udlændingepolitik, mens hans egen vej ville blive en strammere udlændingepolitik. Nye tal fra Dansk Industri viser, at et rekordstort antal udlændinge, nemlig mere end 200.000, er i job og udgør ni procent af det danske arbejdsmarked. I 2005 fik Venstre og Fogh et kanonvalg. For det er den yderste venstrefløj, der råber skældsord, når man ytrer sig om problemer forårsaget af indvandring fra kulturer, der værdimæssigt ligger så langt fra vores, at det ødelægger sammenhængskraften i vores land.

Danske massagepiger uafhængige demokrater - Uafh ngige Demokrater

Dels fordi østarbejdere kommer hertil og arbejder til langt under den overenskomstaftalte løn. Uafhængige Demokrater befinder sig på venstrefløjen i dansk politik. For hvorfor skulle de indbildsk gravid hund intim massage video det? I øvrigt er antallet af hjemløse generelt steget de seneste ti år, og vi har nu flere end.000 hjemløse i Danmark, omkring.200 af dem er 18-24.

Videos

Kagney Linn Karter fucking with her boyfriend in homemade pov video.

Uafh ngige: Danske massagepiger uafhængige demokrater

Kalundborg massage holsted piger 949
Annette heick nøgen massage storkøbenhavn Ret absurd, når der går 400.000 danskere rundt uden arbejde. Siden 2007, da man begyndte at tælle, er der hvert år sket en stigning i antallet af unge hjemløse. Og de fortsætter ufortrødent deres systembevarende fremfærd bakket op af fagforeningerne, der ellers skulle være på arbejdernes side. De, der ikke er så priviligerede, bliver snydt af bolighajer, bor på sofaer hos venner eller ender på gaden. I takt med at alle statslige danske massagepiger uafhængige demokrater arbejdspladser centraliseredes op gennem 00erne, steg efterspørgslen på boliger i de store byer og dermed også priserne.
Mænd med store pikke massage sex odense Og 150.000 der står uden offentlig forsørgelse, fordi de er faldet ud af dagpengesystemet eller ikke er kontanthjælpsberettigede på grund af formue på mere end.000 kroner og/eller en ejerbolig. Venstrefløjen har mistet fokus på sine traditionelle kerneværdier som kvindefrigørelse, solidaritet med de svageste og ikke mindst ytringsfrihed. Ikke bare for de rigeste - dem, der sidder i deres elfenbenstårne og hytter deres eget skind, mens de stikker befolkningen den ene løgn efter den anden. Ikke siden Fogh blev statsminister i 2001 har vi oplevet så massive sociale nedskæringer og forringelser, og det er fortsat under både Helle Thorning-Schmidt og nu Lars Løkke Rasmussen. Hvis danskerne havde vidst, at arbejdstagere fra de 10 ansøgerlande kunne komme her, tilbyde deres arbejdskraft til dumpingpriser og få del i sociale velfærdsydelser, havde nogle vælgere måske besindet sig. Vi vil aldrig pege på den egoistiske og pengebegærlige højrefløj, der lyver overfor befolkningen og blæser på de svageste i samfundet. Kan deres modstand mod at indføre overenskomsterne ved lov have noget at gøre med, at pamperne med de høje lønninger også gerne vil bevare tingenes tilstand?
Escort i esbjerg gamle kvinder søger unge mænd 497
danske massagepiger uafhængige demokrater For eksempel kontanthjælpsreformen fra 2013, 225-timers reglen og halveringen af dagpengeperioden. Dels stiger efterspørgslen på købeboliger, hvilket sender priserne på himmelflugt til glæde for boligejerne. Derudover fik Fogh også gennemført sit prestigeprojekt: Udvidelsen af EU med ti østeuropæiske lande, hvilket har vist sig katastrofalt for Danmark. Og det er uværdigt for et samfund at have op mod en halv million ledige, mens vi forærer job væk til udlændinge. Det er naturligvis noget vrøvl. Så længe det var "de rigtige der kom ind, som hun sagde, så var det fint. Men det er ikke de eneste ulykker, Fogh. danske massagepiger uafhængige demokrater

Kommentarer (1)

  1. danske massagepiger uafhængige demokrater siger:

    St tteerkl ring Uafh ngige Demokrater. N r du har afgivet din.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *